Brugte biler sælges i god stand​

​Hos Autogaarden Ikast kan du også få dig en god handel på en brugt bil. Vi sælger hovedsageligt biler fra Opel og Suzuki, men du vil til tider også kunne finde en brugt bil fra et andet mærke.

Vores brugte biler bliver omhyggeligt klargjort til den nye kunde efter salget, hvilket betyder, at du får nøglerne til en helt ren og klar bil, hvis du køber en brugt bil hos os.

Grundigt serviceeftersyn

Alle vores brugte biler har gennemgået et grundigt serviceeftersyn, så du er helt sikker på bilens tilstand. På den led sikrer du dig, at du ikke får en dårlig oplevelse med bilen efter købet.

Vi har det bedst med at sælge brugte biler, der formår at leve fuldstændig op til kundens forventning, og derfor vil vi heller ikke pynte på papirerne eller bilens skadeshistorik for at lave et salg. Ærlighed er meget vigtig for os, og det vil du kunne mærke, hvis du handler bil med os. 

Vi både køber og bytter brugte biler

Hos Autogaarden Ikast har vi mange års erfaring i bilbranchen, og vi kan derfor sagtens prissætte brugte biler helt korrekt. Derfor køber vi gerne din brugte bil til en fair pris eller tager den i bytte, hvis du vil af med din nuværende bil for at købe en ny Opel eller Suzuki.

Du får desuden al den rådgivning, du vil have i forhold til, hvilken bil der passer til dit behov. Vores kunder kommer primært fra vores lokalområde, som er Ikast, Brande, Herning og Silkeborg.

Kontakt os for spørgsmål til vores biler

Du er altid velkommen til at besøge os og se på vores udvalg af brugte biler, men du kan også ringe til os, hvis du har nogle spørgsmål. Vores telefonnummer er 97 15 44 56.​

 
 

​Firma

​Autogaarden Ikast A/S

CVR: 15283009

Adresse​​

Eli Christensensvej 4
7430 Ikast

Kontakt