Undervognsbehandling er vigtigt i det danske klima

Det er ikke mange danskere, der ved, hvor enormt vigtigt det er, at få udført ordentlig undervognsbehandling på sin bil. Mange bilfabrikanter laver ikke deres biler med henblik på det meget våde danske vejr, og det kan komme til at koste knaster på lang sigt, hvis ikke man får undervognsbehandlet og rustbeskyttet sin bil.

Det kan vi heldigvis nemt hjælpe dig med hos Dinitrol Center Ikast. Vi har den nødvendige erfaring for at kunne lave undervognsbehandling på biler af alle mærker.

Vi anvender kun de bedste produkter til undervognsbehandling

Hos Dinitrol Center Ikast ved vi, hvad det kræver at udføre en god undervognsbehandling. Vi har mere end 25 års erfaring med undervognsbehandling og har derfor en stor viden om hvilke produkter, der skal bruges for at opnå de bedste resultater.

Derfor anvender vi kun de absolut bedste produkter, så du får en undervognsbehandling af højeste kvalitet hos os. Du kan se en kort video om, hvorfor rustbeskyttelse er en god idé ved at klikke her.

Kontakt os i dag og beskyt din bil

Hvis din bil bliver kraftigt angrebet af rust, vil den både miste en stor del af sin salgspris og der vil kunne opstå mekaniske problemer på sigt.

Derfor anbefaler vi hos Dinitrol Center Ikast, at alle bilejere får lavet en god rustbeskyttelse så hurtigt som muligt efter bilkøb. Vi hjælper hovedsageligt kunder fra omegnen af vores værksted i Ikast, men vi hjælper også gerne kunder andetsteds fra, som for eksempel Silkeborg, Herning og Brande. Vi har lavet en oversigt over vores metode til undervognsbehandling, som du kan se her.

Kontakt os i dag vedrørende undervognsbehandling på telefon 97 15 44 56, eller bestil en tid her på siden

Undervognsbehandling af bilen:


​Firma

Dinitrol Center Ikast

​Autogaarden Ikast A/S

CVR: 15283009

Adresse​​

Eli Christensensvej 4
7430 Ikast

Kontakt