​Opel værksted med erfarne mekanikere

​Autogaarden Ikast er et moderne bilfirma med tilhørende værksted og over 30 års erfaring. Vi er kendt som "Opel i Ikast", og derfor vil vi gerne være dit foretrukne Opel værksted.

Vi satser meget på et personligt forhold mellem kunde og mekaniker. Vi er klar over, at tilliden mellem Opel værksted og kunde er meget vigtig, og det kan vi i højeste grad tilbyde.

På vores autoriserede Opel værksted varetager vi alle former for service og reparationsarbejde på både person- og varebiler. 

Det gør vi ud fra de højeste kvalitetsnormer i branchen, hvorfor vore medarbejdere har gennemgået uddannelser hos importøren for at kunne servicere netop din bil optimalt. Netop derfor har vi også eget lager med stort udvalg af relevante reservedele og udstyr.

Dit autoriserede Opel værksted

​Pålidelighed er et af de fremtrædende træk ved enhver Opel. Denne pålidelighed kan dog forstærkes ved at besøge dit lokale Opel værksted med jævne mellemrum for at få professionel vedligeholdelse og pleje.

Opel anbefaler selv, at du besøger et autoriseret Opel værksted mindst en gang om året.​

Hos Autogaarden Ikast er vi et autoriseret Opel værksted, som kender bilens teknologi og har det nyeste specialværktøj for at sikre reparation i høj kvalitet og til en fornuftig pris.

Kontakt os i dag

Skal du have lavet et serviceeftersyn på din Opel, så kontakt dit lokale Opel værksted i Ikast.

Vi tager os glædeligt af din Opel, også hvis du bor i Silkeborg, Herning eller Brande, så du kan få optimeret levetiden og holdbarheden på din bil.​

​Firma

​Autogaarden Ikast A/S

CVR: 15283009

Adresse​​

Eli Christensensvej 4
7430 Ikast

Kontakt