Serviceaftale

Få et budget, der holder.

Hvis du ønsker at få sat såvel økonomi som vedligeholdelse i faste rammer, er en serviceaftale lige dig. Sådan en kan du tegne hos os.

En serviceaftale gælder for et aftalt antal km i en aftalt periode på 2, 3 eller 4 år. Aftalen kan udover udgifter til serviceeftersynene også inkludere f.eks. dæk og vinterdæk. De samlede udgifter til vedligeholdelse over perioden - f.eks. for 75.000 km over 3 år - bliver omregnet til et beløb pr. måned, og usikkerhed omkring regningernes størrelse er dermed væk. Nemt og bekvemt.

​Når du tegner en serviceaftale hos os, dækker det faste beløb pr. måned også alle reparationer i perioden. Eneste betingelse er, at man husker at komme på værksted til tiden - dvs. indenfor de anbefalede serviceintervaller, som er for hver 15.000 km eller mindst en gang om året, hvad der kommer først. Bilen får derefter det aftalte serviceeftersyn, mens regningen allerede er betalt gennem det faste beløb pr. måned. Og den samlede udgift er vel og mærke ikke større for en serviceaftale, end hvis man blot sørger for at køre til serviceeftersyn hos os normalt. 

Fordelen for dig er altså, at du kan overholde serviceplanen for din bil uden bekymringer om regninger på uønskede tidspunkter og uden bekymringer om regningernes størrelse. Prisen er aftalt på forhånd.

​Firma

​Autogaarden Ikast A/S

CVR: 15283009

Adresse​​

Eli Christensensvej 4
7430 Ikast

Kontakt