Suzuki Forsikring

​Når du køber en ny - eller nyere brugt - Suzuki, får du adgang til at tegne en kaskoforsikring på bilen til meget favourable vilkår og priser. Suzuki Forsikring er en af de mest omfattende og prisbillige bilforsikringer på markedet. Det skyldes blandt andet et samarbejde med Nordens største forsikringsselskab If. 

Det første halve år får du endda en særlig introduktionsrabat på forsikringen - også selvom du måske er helt ny forsikringstager, eller hvis du tidligere har haft skader. Du skal heller ikke på kørekursus eller have installeret overvågningsboks i bilen for at få rabatten.

​Er du over 25 år, får du de første 6 måneder til en pris fra kr. 1.800 til kr. 3.100 afhængigt af model. Og er du under 25 år, ligger priserne for det første halvår på kr. 3.600 - 6.200.

Efter det halve år fortsætter du med en forsikringspræmie, der bestemmes af din alder og bopæl, men ikke anciennitet. Det vil sige, at du som nyere forsikringstager betaler samme lave præmie som andre, der har været forsikret i længere tid.

Vi kan give dig flere detaljerede oplysninger om en forsikringsordning til dig. Spørg i butikken

​Firma

​Autogaarden Ikast A/S

CVR: 15283009

Adresse​​

Eli Christensensvej 4
7430 Ikast

Kontakt