Suzuki værksted der kan håndtere enhver opgave

​Som bilejer er man naturligvis interesseret i at opretholde fabriksgarantien på sin bil i så lang tid som muligt. For at gøre dette, kræves det, at bilens serviceplan overholdes til punkt og prikke.

Som oftest vil en fabriksgaranti kun kunne opretholdes, hvis du bruger et autoværksted, som er autoriseret i at arbejde med biler fra netop dit mærke.

Hos Autogaarden Ikast er vi autoriseret Suzuki værksted, hvilket vi er meget stolte og tilfredse over.

Vælg os og vær sikker på at få et stykke arbejde i højeste kvalitet

​Der kan være stor forskel på autoriserede og såkaldte "frie" værksteder, når det gælder kvaliteten af det udførte arbejde. Det kom frem, da FDM udførte en sammenlignende værkstedstest for nogle år siden.

Konklusionen var, at mærkeværkstederne, som for eksempel vores Suzuki værksted, fandt 9 ud af 10 plantede fejl, mens de frie værksteder kun fandt halvdelen.

Hos Autogaarden Ikast kører vi med gammeldags timepris, hvilket betyder, at du kun betaler for det, du får. Desuden kender vores værksted din bil og ved, hvor der for eksempel skal svejses og skæres efter et uheld uden risiko for at ødelægge dele af bilens sikkerhedssystem.

Ved at bruge et autoriseret Suzuki værksted er du garanteret, at der kun bruges originale reservedele, og at bilen automatisk er omfattet af de ekstra servicekampagner, som fabrikken og importøren kører i forbindelse med den løbende kvalitetskontrol. Dem går du ofte glip af ved at vælge et ikke autoriseret Suzuki værksted.

Tjek prisen hos dit lokale Suzuki værksted

Og så er der den med prisen for serviceeftersynene. Det siger næsten sig selv, at nogle "frie" værksteder kan annoncere med lav pris - det er jo hele deres eksistensberettigelse. Men der er til gengæld meget stor forskel på det udførte arbejde i forhold til et autoriseret Suzuki værksted.​

Når det kommer til serviceeftersyn og lignende opgaver, tøver vi ikke et sekund med at anbefale den bedste løsning i forhold til kvalitet.

Det kan godt være, at der findes billigere løsninger, men et eftersyn hos et uautoriseret Suzuki værksted kan mindske sikkerheden og skabe problemer for bilens fremtidige helbred.

Og i de nyeste tilfredshedsundersøgelser placerer kunderne endda Suzuki værkstederne helt i toppen blandt alle mærkeværksteder.

Så det bedste råd vi kan give til dig, er at du skal tjekke servicen og prisen hos Autogaarden Ikast, hvis du er Suzuki ejer, og bor i omegnen af Ikast, Herning, Brande og Silkeborg.

Kontakt din Suzuki mekaniker

Du er velkommen til at besøge vores værksted i Ikast eller give os et kald på 97 15 44 56, hvis du har nogle spørgsmål til priser eller andet.​

​Firma

​Autogaarden Ikast A/S

CVR: 15283009

Adresse​​

Eli Christensensvej 4
7430 Ikast

Kontakt