Book tid   post@auto-ikast.dk​   97 15 44 56

Autoriseret autoværksted i Ikast nær Herning & Brande

Autoværksted

På vores autoværksted holder vi, hvad vi lover – og vi laver ikke andet, end vi har aftalt. Hos Autogaarden Ikast har du direkte kontakt med mekanikeren, som arbejder på din bil. Den direkte kontakt medvirker til at der ikke opstår tvivl om, hvad vi har lovet eller aftalt.

Uanset om du kommer fra Ikast, Brande, Herning eller Silkeborg og skal have et konkurrencedygtigt tilbud, bestille service eller reparation, eller blot har spørgsmål til din bil, så kan du finde hjælp på værkstedet. Vi har et team bestående af specialuddannede mekanikere, kvalitetsreparationer og meget konkurrencedygtige priser, så du altid kan føle dig helt tryg ved at aflevere din bil hos os.

Undervognsbehandling Brande

Autoværksted til reparation af alle bilmærker

Vi har et professionelt, autoriseret værksted med speciale i Suzuki og Opel, men vi udfører service og reparationer på alle bilmærker.

Vi har alle de nødvendige kvalifikationer til, at du hurtigst muligt bliver godt kørende igen. Vi er opdaterede på den nyeste teknologi, og det betyder, at vi kan udføre service og reparation på alle slags bilmærker.

Der står altid en skøn blanding af alle slags bilmærker på vores værksted, og det er lige sådan, vi foretrækker det. Der bliver stillet store krav til vores kompetente personale. Sikkerheden er i top, stemningen er god, og det er vi sikre på, at du kan mærke – både når du afleverer din bil til service eller reparation, og når du afhenter din bil fra vores værksted igen.

Vi er desuden medlem af Dansk Bilbrancheråd og Bilklage.dk, hvilket er din garanti for et godt stykke arbejde.​

Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

  • Glasskader, for eksempel stenslag
  • Serviceeftersyn
  • Reparation
  • Vedligeholdelse
  • Fejlfinding med tester
  • Skader, karrosseriskader, forsikringsskader
  • Undervognsbehandling

Læs mere om undervognsbehandling her.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. 97 15 44 56 eller send os en email på post@auto-ikast.dk​ og hør hvad vi kan gøre for dig.

Autogaarden Ikast

Autogaarden Ikast