Book tid   post@auto-ikast.dk​   97 15 44 56

Nye biler i Ikast nær Herning & Brande

KØB AF NY BIL

Hvad prioriterer du? Komfort, langt på literen, køreglæde, høj indstigning – eller måske en kombination af flere ting. Hvis du kigger på ny bil, så er du altid velkommen til at hente inspiration til dit bilkøb i vores biludstilling i Ikast. Her kan du sammenligne alle bilmodellerne fra Suzuki, prøve dem og få svar på alle dine spørgsmål.

Vi vil glæde os til at guide dig igennem alle mulighederne i alle vores modeller. Vi er også altid klar med varm kaffe og kakao hvis du blot ønsker information inden dit næste bilkøb.

Vi er altid opdateret på nuværende modeller samt kommende nye bilmodeller i fremtiden, og vi giver dig gerne en helt uforpligtende rådgivning, ligesom du også kan tage en prøvetur i en af modellerne.

Vi har blandt andet følgende Suzuki-modeller: Suzuki Swift, Suzuki Ignis, Suzuki Vitara, Suzuki S-Cross, Suzuki Swace, Suzuki Across, Suzuki Swift Sport, og Suzuki Jimny.

SVÆRT AT VÆLGE NY BIL?

Vi er klar over, at der er mange overvejelser og spørgsmål forbundet med et køb af en ny bil, og vi er derfor klædt godt på til at guide dig igennem vores bilmærke og bilmodeller. På den måde kan du nemmere finde frem til den bil, der passer netop til dine behov og ønsker. Vi har mange tilfredse kunder fra bl.a. Ikast, Brande, Herning og Silkeborg

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf.
97 15 44 56 eller send os en email på post@auto-ikast.dk​ og hør hvad vi kan gøre for dig.

Autogaarden Ikast

Autogaarden Ikast