Book tid   post@auto-ikast.dk​   97 15 44 56

Brugte biler i Ikast nær Herning & Brande

Hos Autogaarden Ikast kan du også få dig en god handel på brugte biler. Vi sælger hovedsageligt biler fra Opel og Suzuki, som vi har tjekket, gennemgået og klargjort, så du til enhver tid kan prøvekøre og mærke, om det er noget for dig.

Nedenfor kan du se hvilke brugte biler vi har til salg netop nu. Vi forsøger at holde listen 100 procent opdateret, men husk, at vi altid kan have solgt en enkelt bil eller to, ligesom nye brugte biler kan være handlet ind. Så hvis du leder du efter en ny eller brugt bil, så kig forbi Autogaarden Ikast, hvor vi vil vejlede dig til det helt rigtige bilkøb.

Vi har en stor kundekreds i området omkring Ikast, Brande, Herning, Silkeborg, og uanset hvad du måtte have af ønsker, krav og budget til din nye eller brugte bil, er vi sikre på, at vi kan finde en bil, der passer til dig.

Vi både køber og bytter brugte biler

Hos Autogaarden Ikast har vi mange års erfaring i bilbranchen, og vi kan derfor sagtens prissætte brugte biler helt korrekt. Derfor køber vi gerne din brugte bil til en fair pris eller tager den i bytte, hvis du vil af med din nuværende bil for at købe en ny eller brugt Suzuki.

Kontakt os for spørgsmål

Du er altid velkommen til at besøge os og se på vores udvalg af brugte biler, men du kan også ringe til os, hvis du har nogle spørgsmål. Vores telefonnummer er 97154456.​

Se også vores udvalg af nye biler her.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf.
97 15 44 56 eller send os en email på post@auto-ikast.dk​ og hør hvad vi kan gøre for dig.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. 97 15 44 56 eller send os en email på post@auto-ikast.dk​ og hør hvad vi kan gøre for dig.

Byttepris beregner

Autogaarden Ikast

Autogaarden Ikast