Book tid her

Serviceaftale

Få et budget, der holder

Serviceaftale

Hvis du ønsker at få sat såvel økonomi som vedligeholdelse i faste rammer, er en serviceaftale lige dig. Sådan en kan du tegne hos Autogaarden Ikast.

En serviceaftale gælder for et aftalt antal km i en aftalt periode på 2, 3, 4 eller 5 år. Aftalen kan udover udgifter til serviceeftersynene også inkludere f.eks. dæk og vinterdæk. De samlede udgifter til vedligeholdelse over perioden – f.eks. for 75.000 km over 3 år – bliver omregnet til et beløb pr. måned, og usikkerhed omkring regningernes størrelse er dermed væk. Nemt og bekvemt.

Når du tegner en serviceaftale hos Autogaarden Ikast, dækker det faste beløb pr. måned også alle reparationer i perioden. Eneste betingelse er, at man husker at komme på værksted til tiden – dvs. indenfor de anbefalede serviceintervaller, som er for hver 15.000 km eller mindst en gang om året, hvad der kommer først.

Det aftalte serviceeftersyn

Bilen får derefter det aftalte serviceeftersyn, mens regningen allerede er betalt gennem det faste beløb pr. måned. Og den samlede udgift er vel og mærke ikke større for en serviceaftale, end hvis man blot sørger for at køre til serviceeftersyn hos Autogaarden Ikast som normalt. For serviceaftalen er lavet direkte mellem Autogaarden Ikast og dig, og derfor er det vores normale timepriser, der ligger til grund for prisen i serviceaftalen.

Fordelen for dig er altså, at du kan overholde serviceplanen for din bil uden bekymringer om regninger på uønskede tidspunkter og uden bekymringer om regningernes størrelse. Prisen er aftalt på forhånd.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. 97 15 44 56 eller send os en email på post@auto-ikast.dk​ og hør hvad vi kan gøre for dig.

Vil du i kontakt med os?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.