Book tid her

Finansiering

GOD OG SIKKER FINANSIERING

Autogaarden Ikast samarbejder med eBilfinans om finansiering af biler. Du kan altid få finansieret din nye Suzuki til en attraktiv kampagnerente – og med en løbetid på op til 8 år (96 mdr.) og udbetaling på 20%. Det gør at du har mulighed for, at låne til en ny Suzuki med meget lave ydelser.

DRIVE7 garantiforsikring

Billån inkl. udvidet garantiforsikring Når du finansierer din Suzuki via Autogaarden Ikast – kan du vælge et billån som både er attraktivt på selve lånet, og som også inkluderer en udvidet dækning af din bil i op til 7 år – du får dermed ekstra tryghed i bilkøbet.

  • Drive7 dækker din bil i helt op til 7 år/150.000 km og bliver aktiv når bilens fabriksgaranti ophører.
  • Den sikrer, at du er dækket ind, hvis der opstår mekaniske eller elektroniske fejl på bilen.
  • Den følger altid bilen, så hvis du fx sælger den efter 4 år, er der stadig 3 års dækning tilbage.

Hvad er Drive7?

Drive7 er et billån med udvidet garantiforsikring mod mekaniske og elektroniske fejl på bilen. Der forudsættes bilfinansiering gennem Autogaarden Ikast / Nordea Finans. Den dækker sammen med bilens fabriksgaranti og/eller forhandlergaranti fra første indregistrering og i op til 7 år/150.000 km. Bilen skal serviceres jvf. fabrikantens forskrifter.

Se mere om billån inkl. Drive7 her

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. 97 15 44 56 eller send os en email på post@auto-ikast.dk​ og hør hvad vi kan gøre for dig.

Vil du i kontakt med os?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.