Book tid her

Finansiering

GOD OG SIKKER FINANSIERING

Autogaarden Ikast samarbejder med eBilfinans og Santander om finansiering af biler. Du kan altid få finansieret din nye Suzuki til en attraktiv kampagnerente – og med en løbetid på op til 10 år (120 mdr.) og udbetaling på 20%. Det gør at du har mulighed for, at låne til en ny Suzuki med meget lave ydelser. Vi tilbyder dog også blancolån, så du kan komme ud at køre uden udbetaling.

Hvis du drømmer om en ny eller brugt bil, har vi det rigtige billån til dig.

  • Hurtig kreditvurdering
  • Vælg den udbetaling som passer dig
  • Attraktiv rente (vælg mellem variabel og fast rente)
  • Op til 10 års løbetid
  • Rådgivning under dit bilkøb
  • Fleksibel konto, så du til enhver tid kan indbetale på kontoen og dermed reducere dine samlede renteudgifter

eBilfinans

Gennem eBil Finans tilbyder vi en tryg og attraktiv finansiering med mange fordele. eBilfinans er en del af Nordea, og tilbyder bilforhandlere finansieringsløsninger til forhandlernes privat- og erhvervskunder.

Med finansiering fra eBilfinans har du mulighed for selv at vælge, om du ønsker en fast eller variabel rente.

Læs mere om finansiering fra eBilfinans her.

Santander

Hos Autogaarden Ikast kan vi i samarbejde med Santander Consumer Bank tilbyde dig et billigt og fleksibelt billån med masser af tryghed. Santander er en af de største banker i verden med over 160 års baggrund. De specialiserer sig særligt i privatlån, og har de en førende position på det danske marked for finansiering af biler.

Du kan ansøge om et billån med en lav, variabel rente fra Santander både med og uden udbetaling alt efter, hvad der passer bedst til din økonomi. Du opnår dog altid den bedste rente, hvis du lægger mindst 20% af bilens pris i udbetaling.

Læs mere om finansiering fra Santander her.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. 97 15 44 56 eller send os en email på post@auto-ikast.dk​ og hør hvad vi kan gøre for dig.

Vil du i kontakt med os?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.