Book tid her

Skadecenter

Skadecenter Ikast

Har du fået buler eller ridser?

Hvis skaden først er sket, så er en hurtigt håndtering af sagen altid den bedste løsning, og du kan trygt og helt uforpligtende besøge vores autoriserede værksted og få en skadesvurdering.

Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber i Danmark, og vores specialuddannede mekanikere har erfaring med de fleste skader. Vi hjælper gerne med både rådgivning og kontakt til taksator, forsikringsselskab samt en detaljeret skadesanmeldelse.

Der er mange, der hurtigt kan reparere en bil efter en skade – men hos os kan du være sikker på både en hurtigt og effektiv håndtering og en kvalitetsreparation, der gør din bil så god som ny igen.

ALTID gratis lånebil

Vi hjælper dig og din bil så hurtigt og smertefrit igennem forløbet som muligt og stiller selvfølgelig også en helt gratis lånebil til rådighed i reparationsperioden, så du stadig er godt kørende, mens vi tager os af din bil. Det er nemt, effektivt og uanset forsikringsselskab.

PAS PÅ!
Flere forsikringsselskaber henviser uheldige bilejere til at benytte deres egne fordelsværksteder og samarbejdspartnere.

MEN HUSK, DU BESTEMMER!
At det alene er dit valg, hvilket værksted du vil bruge, uanset hvad forsikringsselskaberne siger. Så hvis uheldet er ude, kontakt os – vi kender dig og din bil!

Kontakt os i dag

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. 97 15 44 56 eller send os en email på post@auto-ikast.dk​ og hør hvad vi kan gøre for dig.

Vil du i kontakt med os?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.