Book tid her

Forsikring

Suzuki forsikring

FÅ DEN FØRSTE MÅNED GRATIS!

En Suzuki forsikring er skæddersyet specielt til din Suzuki. Med forsikringen har vi lagt vægt på tryghed, god dækning og en konkurrencedygtig pris. Forsikringen tilbydes i samarbejde med If forsikring – Nordens største forsikringsselskab.

Ny Suzuki? – Markedets bedste bilforsikring
Når du køber en Suzuki hos en Suzuki forhandler, får du den første måneds forsikring gratis. Din Suzuki skal blot være mindre end 8 år gammel, når du køber den.

Få fordelagtige vilkår hos os

Du får som sagt den første måneds forsikring gratis, og du er dækket af vores kaskoforsikring i en måned, uden at det koster dig en krone. Derefter bliver du kontaktet af Suzuki Forsikring med henblik på en fortsættelse af forsikringen på fordelagtige vilkår:

  • Er du fyldt 30 år og har kørt skadefrit i den gratis måned, starter du som elitebilist til lav præmie ved tegning af forsikringen.
  • Er du mellem 25 og 29 år og nystartet bilist, får du 8 års anciennitet, hvis du har kørt skadefrit den første måned. Du kommer derfor meget hurtigere op som elitebilist og de billigere præmietrin.
  • Er du mellem 18 og 24 år og nystartet bilist, får du 4 års anciennitet, hvis du kører skadefrit den første måned. Du får dermed hurtigere adgang til en lavere forsikringspræmie.

Læs mere om Suzuki Intro-forsikring her

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. 97 15 44 56 eller send os en email på post@auto-ikast.dk​ og hør hvad vi kan gøre for dig.

Vil du i kontakt med os?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.