Book tid   post@auto-ikast.dk​   97 15 44 56

Forsikring

SUZUKI FORSIKRING

Autogaarden Ikast samarbejder med Suzuki forsikring. En Suzuki forsikring er skæddersyet specielt til din Suzuki. Med forsikringen har vi lagt vægt på tryghed, god dækning og en konkurrencedygtig pris. Forsikringen tilbydes i samarbejde med If forsikring, Nordens største forsikringsselskab.

Ny Suzuki? – Markedets bedste bilforsikring
Når du køber en Suzuki hos Autogaarden Ikast, kan du vælge mellem to forskellige løsninger. Den ene er, at du får den første måned gratis, og den anden er, at du får en særlig Suzuki Intro-forsikring til en meget fordelagtig pris for de første 6 måneder. Din Suzuki skal blot være mindre end 5 år gammel, når du køber den. Første måned er gratis!


Vælger du vores special-tilbud, hvor den første måned er gratis, er du dækket af vores bedste forsikring (Bil Super) i en måned, uden at det koster dig en krone. Derefter bliver du kontaktet af Suzuki Forsikring med henblik på en fortsættelse af forsikringen på meget fordelagtige vilkår:

  • Er du fyldt 25 år og har kørt skadefrit i den gratis måned, starter du som elitebilist til lav præmie ved tegning af forsikringen.
  • Er du mellem 18 og 24 år og nystartet bilist, får du 5 års anciennitet, hvis du kører skadefrit den første måned. Du får dermed hurtigere adgang til en lavere forsikringspræmie.

6 måneder fra 1.950 kroner
Du kan også vælge vores Suzuki Intro-forsikring, hvor du får de første 6 måneders kaskoforsikring til en pris fra kun 1.950 kroner. Din pris er afhængig af din alder og bilens motorydelse.
Priserne for en Suzuki Intro-forsikring ved samtidig køb af bil er:

 Intro-pris
 Motor
op til 94 HK
 Motor
95 til 135 HK
 Motor
136 til 165 HK
 Du er 25-34 år, 6 mdr. forsikring
 kr. 1.950
 kr. 2.250
 kr. 2.450
 Du er fyldt 35 år, løbende + 11 mdr. (1 år)
 kr. 3.700
 kr. 4.300
 kr. 4.700
 Du er under 25 år, 6 mdr. forsikring
 kr. 3.900
 kr. 4.500
 kr. 4.900

Du får:

  • En meget fordelagtig pris
  • Unikke dækninger
  • Reparation på et autoriseret værksted med originale reservedele
  • Erstatningsbil ved skade

Selvrisikoen er på 6.000 for alle. Og efter det første halve år fortsætter du med en forsikringspræmie, der bestemmes af din alder, bopæl og andre forsikringer, men ikke af din anciennitet. Det vil sige, at du selv som nyere bilist betaler samme lave præmie som andre, der har været forsikret i længere tid (selvfølgelig under forudsætning af skadesfri kørsel i intro-perioden).
Du er altid velkommen forbi Autogaarden Ikast, hvor vi kan give dig flere detaljerede oplysninger om den attraktive Suzuki Forsikring.

Læs mere om Suzuki Intro-forsikring herHar du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. 97 15 44 56 eller send os en email på post@auto-ikast.dk​ og hør hvad vi kan gøre for dig.

Autogaarden Ikast

Autogaarden Ikast